Portofoliu

Apartamente Floresti, strada Catanelor

Când am proiectat apartamentele am luat în calcul toate aspectele. Nu am vrut să facem compromisuri aşa că am ţinut cont de fiecare dorinţă a ta. Am conceput un ansamblu rezidenţial pe care l-am plasat perfect intro zona linistita, iar in plus ai la îndemână totul şi să te bucuri în acelaşi timp de aer curat şi spaţii verzi.

Complex Rezidential Bistrita

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii cred ca stelele le pot influenta viata! Si pentru ca nimic nu este intamplator, viitorul complex STARWAYS, este delimitat de strazile Astrelor si Galaxiei.

Noi ne-am hotarat sa cautam cea mai buna solutie pentru locuinta ta. Cu materialele de calitate din portofoliul nostru, cu seriozitatea care ne caracterizeaza, intr-o locatie ce ofera si liniste, dar si proximitate fata de valtoarea orasului am . pornit la treaba.

Complex Pomet Cluj-Napoca

Prin duplexurile dezvoltate am incercat sa scoatem la suprafata simplitatea si utilitatile de care ai nevoie si nu numai. Asezarea si privelistea ofera un confort si o stare de bine de care ai nevoie pentru o locuinta perfecta. Seriozitatea si incederea ies in evidenta prin portofoliul nostru de materiale de calitate folosite la constructie.

Duplexurile sunt alcatuite din parter mansarda si partea superioara a invelisului, cu o suprafata utila de peste 120mp.